01 iulie, 2017

STAREA DE TRANSA

Transa este o stare de conștiință modificată/alterată.
transă. BL.; (3) stare de exaltare, de uitare de sine a unei persoane; (prin specializare) starea artistului cuprins de inspirație; a fi (sau a intra) în transă, a pierde controlul asupra propriilor manifestări ca efect al surescitației sau a unei emoții puternice”[2]
Sa luam ca exemplu un sport olimpic.Ca sa ajungi in varf, nu e suficient sa faci antrenamente, sa faci cursuri cu un psiholog si sa inveti dupa carti perimate.Trebuie sa stii, cum sa scoti maximum din tine, la momentul potrivit.
Fiecare din noi avem un bioritm, sa iti calculezi starea de echilibru optim, intre corp, energie si minte intr-o zi anume, e aproape imposibil de realizat.In acest caz, cautam portite care sa ne duca la rezultatul dorit.
Orice am are rezerve de energii suficiente, care ies de obicei la iveala in caz de urgente, atunci cand creierul simte ca e in pericol.Aceasta andrenalina, o putem accesa si altfel, intrand in starea de transa, uitand de tine ca persoana, fara sa fii motivat de esec sau reusita, dai totul pentru a realiza ceva din placere.Iti alterezi constiinta, aducand la lumina compasiunea cu bucuria, iertarea cu seninatatea, ajungand intr-un univers al echilibrului optim din antiteza unor sentimente altruiste!
Ca sa ajungi acolo, e nevoie de multe exercitii, de timp, dar odata ce ai accesat aceasta stare de transa, totul e la fel de usor ca mersul pe bicicleta, nu mai uiti niciodata acest lucru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RUTINA FERICIRII

 Atitudinea si alegerea rutinei din prezent, construiesc omul de maine. Inflorirea tarzie va conduce spre longevitate. Acceptarea si inteleg...