15 septembrie, 2016

PRINCIPII DE VIATA PERSONALIZATE

Motto propriu, insusit si asumat: Fiecare om percepe diferit o realitate, vazul o exprima, auzul o imprima si in final simturile o suprima!

Foarte multi oameni formuleaza principii de viata si impartasesc acest lucru cu cei din jur, dar in acelasi admit ca principiile lor sunt cele mai bune, urmare a experientei anterioare.
Eu spun ca gresesc enorm, fiindca multe din principiile lor sunt o consecinta a punctelor lor slabe care difera de la om la om.Fiecare om percepe diferit o realitate si fiecare om are puncte puternice si puncte slabe, dar diferite de la persoana la persoana.
Sa afirmi ca toata viata trebuie neaparat sa te speli pe dinti sau sa ei calciu pentru oase mai puternice, este total gresit, circa 50% dintre oameni neavand acest aspect ca punct slab.
Principii de viata personalizate, in functie de punctele puternice, zodie, grupa sanguina, educatie, evolutie ca persoana, duce la gandul ca e aproape imposibil sa oferi sfaturi pentru viitor pentru cei cu o experienta mai putin vasta!
Poate doar niste principii generale, care sa nu interfereze cu punctele subliniate mai sus.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RUTINA FERICIRII

 Atitudinea si alegerea rutinei din prezent, construiesc omul de maine. Inflorirea tarzie va conduce spre longevitate. Acceptarea si inteleg...