01 iulie, 2016

TEORIA OGLINZILOR MISCATOARE

Motto propriu, insusit si asumat: viata este forma miscatoare a unui caleidoscop!

Teoria oglinzilor miscatoare in acceptiunea proprie, reprezinta interactiunea cu mediul si raportarea noastra fata de elementele cu care interactionam in mod constant.
Sa incepem cu un mic scenariu intr-o zi oarecare din viata noastra: pe parcursul unei zile normale, ne intilnim cu colegi, cu cersetori, cu oameni care ii cunoastem mai mult sau mai putin.
Atunci cand interactionam cu oamenii, nu facem decat sa ne vedem pe noi insine in oglinda, altfel nu am putea la sfarsitul zilei sa fim impresionati de ceva anume.
Tot ceea ce ne limiteaza, de ce ne este frica, ne va urmari toata ziua, fiindca oglinzile noastre au rolul de a ne aduce aminte, de lucrurile pe care nu le dorim sa le auzim.
Oglinzile sunt un mod de a ne vedea pe noi insine, in lumina adevarului.Atunci cand acceptam oglinzile si extindem perceptia interioara despre incertitudine, putem patrunde spre joaca, spre curiozitate, spre lucrurile care sunt importante si care ne fac fericiti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...