08 iunie, 2016

REVERBERATIE ATEMPORALA

Motto propriu, insusit si asumat: gandurile schimba destine!

Desi pare un joc de cuvinte fluide, reverberatie atemporala este o portita peste timp, un raspuns la viata domino care ne invadeaza simturile si gandurile.
Sa ne imaginam un spatiu inchis, un cuvant pozitiv, care se deplaseaza in incapere cu viteza luminii, un timp dat.Cum se pozitioneaza universul la dorinta noastra?
Putem sa ne creem un automatism, zi de zi, sa scriem ca gandurile noastre sunt ordonate, aluneca lin printre invadatori, ori gen ar fi ei...si trecem ziua mai puternici, mai limpezi in gandire, cu un destin deopotriva in culorile pe care ni le imaginam zilnic.
Azi am invatat un lucru important de retinut pentru posteritate: sa ai o gandire pozitiva, inseamna sa ai o dorinta pozitiva, o credinta pozitiva si o asteptare pozitiva.
Sa gandesc pozitiv printr-un truc numit reverberatie atemporala, ma face sa ma gandesc ca universul se va raporta la dorinta in acelasi mod, in care m-am raportat eu fata de semenii mei referitor la aceeasi problema.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RUTINA FERICIRII

 Atitudinea si alegerea rutinei din prezent, construiesc omul de maine. Inflorirea tarzie va conduce spre longevitate. Acceptarea si inteleg...