06 februarie, 2016

CALATORIE SPIRITUALA

Motto propriu, insusit si asumat: imaginea unui viitor anticipat, este motivatia intrinseca a unui spirit ratacit, dar cu dorinta de a reusi!

Azi imi doresc o calatorie spirituala pentru poporul roman, pornind de la inceputuri si pana in prezent, sa contemple imaginile dinamice ale supravetuirii unei gene, supusa ani de-a randul, unui context nu prea fericit.
Calatoria spirituala este inceputul unor modificari in structura spiritului uman, cu extensii in coloana vertebrala a tarii.
Fiecare dintre noi, ne dorim repere fata de care sa ne raportam, astfel incat efortul nostru sa fie unul normal.Niste repere naturale, la fondul problemei care ne creeaza astazi atatea neplaceri in plan social.
De undeva trebuie sa incepem, cineva trebuie sa isi asume responsabilitatea pentru viitorul poporului roman si sa creeze premizele unei viitoare tari, mai optimiste, mai relaxate, mai cu chef de viata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...