10 octombrie, 2015

PASTILA PENTRU CREATIE

Motto propriu, insusit si asumat: lucrurile frumoase se nasc in interiorul nostru si sunt o extensie a spiritului nostru!

Astazi e ziua de azi, maine e si-n ziua de azi.Vanturile efemere de la miazazi, insufletesc chipurile oamenilor care parca vin dintr-o alta lume, a sensibilitatii, a bucuriei, a inocentei nedisimulate, ce pornesc de la un punct istoric si se pierd in bolta cereasca, parte a constiintei intregului.
Azi sunt un arc peste timp, peste valorile asumate si insumate intr-o viata de om, maine sunt o parabola, un semicerc peste spatiu, peste normele de conduita ce mi-au ghidat viata efemera, poimaine sunt o masca, un pretendant la lucrurile nespuse, nestiute, care se nasc si mor in fiecare secol, pentru fiecare generatie in parte.
In fiecare zi ma joc cu cuvintele, parte a extensiei mele, un reper fata de care viata mea ar fi mai goala, mai nestiuta, mai departe de ceea ce imi doresc acum!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...