04 mai, 2015

RETETA SECRETA TIBETANA

Motto propriu, insusit si asumat: potiunile magice, drumul catre tinerete fara batranete!

Deunazi citeam o carte, pe care abia o achizitionasem dintr-un anticariat.O carte foarte veche, in care se scrie despre podisul Qinghai-Tibet - acoperisul lumii!
Nu mica mi-a fost mirarea, cand am citit despre reteta secreta tibetana, veche de 100 de ani!
Sa fie noroc, inspiratie divina, coincidenta sau pur si simplu, liberul arbitru dicteaza la intervale regulate de timp adevarul absolut, celui care cauta si crede in poarta atemporala ce guverneaza un univers construit ca si reper prin constiinta noastra.
Reteta secreta tibetana cuprinde in parti egale, usturoi, alcool pur, miere de albine, la care se adauga un ingredient la libera alegere.Fiecare din noi, ne exprimam altfel, avem altfel de emotii, iar acestea trebuiesc absorbite, estompate, eliminate pe cale naturala.

Timpul trece si imi dau seama, ca toti cautam potiunea magica care sa faca minuni si care sa ne conduca catre o viata fara probleme, dar nimeni nu cauta fericirea inlauntrul sau, acolo unde nimeni nu poate perturba universul creat de tine singur!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RUTINA FERICIRII

 Atitudinea si alegerea rutinei din prezent, construiesc omul de maine. Inflorirea tarzie va conduce spre longevitate. Acceptarea si inteleg...