22 martie, 2015

MASCA

Motto propriu, insusit si asumat: in fiecare zi port o masca, dar mereu alta!

Mediul inconjurator este o parte din noi, sunt oglinzile sufletului nostru, o extensie a unor parti care ne lipsesc si fata de care ne raportam direct la ele.
Fiecare om poarta o masca in fiecare zi, dar mereu alta, indiferent ca este masca indiferentii, fricii, bucuriei, tristetii, este o masca care isi pune amprenta pe fizionomia noastra.
Multa vreme m-am intrebat ce inseamna sa ajungi la un echilibru in viata ta, sa ajungi la iluminare, sa atingi starea de gratie care iti permite sa vezi dincolo de cuvinte, imagini, sunete sa fii un tot unitar cu ele si in acelasi timp, atat de departe de ele.
Cand ajungi la starea de echilibru, masca dispare ca si cum nu a existat niciodata si nu a fost o extensie a spiritului tau.
Cu masca sau fara masca, tot oameni suntem si toata viata este o lectie despre compasiune, dragoste fata de aproape si bucuria de a serba fiecare zi ca si cum ar fi ultima!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...