17 martie, 2015

FORMULA FERICIRII

Motto propriu, insusit si asumat: formula pentru o viata echilibrata si fericita!

Formula care poate aduce fericire în sufletele oamenilor cuprinde şase factori esenţiali, aranjaţi într-o anumită combinaţie. „Nu există un singur secret pentru a te simţi bine, dar atunci când aceste şase ingrediente sunt atent servite, în doza corectă, vei deveni ţinta unei vieţi fericite",.

- trăieşte momentul  – care presupune să te concentrezi şi să apreciezi toate acele lucruri mărunte, care îţi pot aduce bucurii, dar pe care le ignori sau le subestimezi: de la sunete, mirosuri şi până la imagini.
- fii curios  – măcar o dată pe zi, oferă-ţi timp să afli lucruri noi despre lumea care te înconjoară.
- fă ceea ce îţi place să faci  – un lucru foarte important pentru fiecare dintre noi este să facă ceva ce adoră, ceea ce e important pentru sine şi ceea ce îi stârneşte interesul, aşa că nu neglija acest aspect.
- gândeşte-te mai întâi la ceilalţi  – fie că e vorba de un compliment sau de o mână de ajutor, exersează de cinci ori pe zi acest lucru. Vei vedea cât de bine te simţi după ce ai reuşit să înseninezi ziua altei persoane.
- clădeşte relaţii  – dedică-i partenerului tău de viaţă, membrilor familiei sau prietenilor câteva momente în fiecare zi.
- ai grijă de corpul tău  – adoptă un stil de viaţă sănătos, o dietă alimentară echilibrată şi alocă timp exerciţiilor fizice. Sănătatea joacă un rol important în alimentarea stării noastre de fericire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...