20 decembrie, 2014

PERSONALITATE ALFA VERSUS TEHNICA DE INHIBARE A EMOTIILOR

Motto propriu, insusit si asumat: forta sinelui vine din interior si nu cu ajutor imanent!

Va aflati la o rascruce de drumuri si doar pentru a fi mai impliniti, trebuie sa alegeti intre a deveni o personalitate alfa sau a gasi o tehnica care sa inhibe emotiile.Amandoua au acelasi grad de rezolvare a unei tinte, desi sunt doua lucruri diferite.
Asa cum ziceam in motto, forta noastra vine din interior, nu avem nevoie de nimeni ca sa ne ajute, fiindca indiferent daca ne-ar ajuta, valoare acumulata va fi ceva de moment.
Viata in sine este o imagine a noastra din constiinta celor din jur.Ca sa ajungi unde doresti, esti nevoie sa schimbi perceptia celor din jur.Dar cum sa o faci, fara sa pierzi timp prea mult?
Pentru inceput trebuie sa studiezi personalitatile oamenilor fiindca fiecare e diferit si apoi, faci multe exercitii, multa practica pe teren pana ajungi la tinta dorita.Nu exista un secret, care sa de-a roade fara multa munca, perseverenta, consecventa si putin noroc in alegerea detaliilor incipiente.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...