18 octombrie, 2014

EXPLORAREA NECUNOSCUTULUI

Motto propriu, insusit si asumat: viata nu este o destinatie, este o calatorie continua fara sfarsit!

Explorarea necunoscutului pentru mine, inseamna calatoria in timp real spre viitor, privind dintr-un unghi care favorizeaza reminiscente din trecut ansamblate sub forma unui puzzle mereu neterminat.
Trebuie sa ai curaj sa infrunti necunoscutul, dar e important sa ai caracter si sa faci acest lucru cu privirea senina, intr-o expectativa recreativa de echilibru, carisma si atitudine.
Necunoscutul este o variabila, care se schimba la fiecare secunda trecuta, este o parte nescrisa a unui prezent extins, care face alipirea intre prezent si viitor.
Necunoscutul poate parea un abis pentru necunoscatori, dar pentru o mine este o continuarea a realitatii care ne inconjoara si care face diferenta intre simt si impuls.
Conform dex necunoscutul este o mărime care apare într-o problemă sau într-o ecuație și care se cere determinată, dar pentru mine inseamna mai mult de atat, este o marime intr-o continua schimbare si care este determinata de deciziile noastre din prezentul ultimelor 6 luni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...