07 septembrie, 2014

POEZIA VIETII

Motto propriu, insusit si asumat: farmecul vietii este atunci cand gasim solutii diferite sa ne reinventam si sa ne regasim propriul eu interior!

Farmecul vietii este atunci cand suntem in echilibru total si dispunem de o energie inepuizabila, chiar daca pentru putin timp.Poezia vietii este atunci cand reusim sa ne regasim ca persoana si sa ajungem la acea energie care ne paraseste in diferite perioade ale vietii, care ne face sa fim tristi, anxiosi, departe de micile bucurii ale vietii.
Solutiile de regasire a eului interior depinde la persoana, la persoana:
  • unii se regasesc in tainele sfintelor scripturi;
  • altii se regasesc in familie;
  • altii se regasesc in natura;
  • altii au nevoie de ajutor de la altii sa se regaseasca;
Oamenii sunt diferiti.Solutiile sunt diferite tocmai pentru ca valorile intrinseci pe care le dobandesc in timp oamenii sunt diferite.Nicio solutie nu este gresita.Daca abordam mai multe solutii, este mai bine.
Informatia dobandita in timp conteaza.Valoarea informatiei dobandite conteaza si mai mult.Compasiunea este un mijloc de reduce a ignorantei si implicit a bolii, dar nu e singura solutie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...