27 septembrie, 2014

INTRE DOUA LUMI

Motto propriu, insusit si asumat: intre doua lumi nu te ploua, dar nici prea vizibil nu esti!

Uneori traim intre doua lumi, cea care ne inconjoara si cea in care ne place sa traim!
Toti dorim sa ducem o viata fara griji, sa facem ce ne place, dar majoritatea dintre noi,  cautam toata viata un echilibru intre spirit, minte si trup , cautand un ideal care nu exista.
Daca lumea in care traim este una clara, concisa transparenta, a doua lume pe care o fabricam pas cu pas si care este propriul nostru univers este direct proportionala cu suma emotiilor noastre negative pe care cautam sa le acoperim intr-un fel anume, doar de noi stiut.
Lumea interioara este una de confort, unde totul este  controlat pana in cel mai mic amanunt.Aici este refugiul nostru, aici planificam, reconstruim, avem vise marete si cautam sa le aplicam in lumea reala.
Toata viata cautam lucruri imposibile si reusim lucruri posibile care sa ne asigure echilibru doar atunci cand reusim sa ne bucuram de lucrurile mici care aduc diversitatea si prospetime sufletului nostru ratacitor.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...