04 august, 2014

ERAWYO

Motto propriu, insusit si asumat: o persoana talentata cu profil de lucky losers!

Celebrul Erawyo de la Romanii au talent si de la Romania danseaza, un personaj pe atat de misterios, neinteles, ce pare la prima vedere tipul geniului, nu este decat un personaj fara carisma,  fara conditie fizica, fara sa fie un personaj care sa se adapteze unor reguli de concurs.
Una e sa fii talentat si sa dublezi aceasta trasatura nativa, cu mult efort fizic, seriozitate si sociabilitate, intr-o continua perfectionare si una sa te complaci doar intr-o forma nefinisata a unui talent irosit de un fel de a fi distructiv.
Producatorii de la Romanii au talent, nu l-au promovat tocmai pentru ca pare tipul smecher din cartier, uns cu toate alifiile, dar nu tocmai un exemplu de dat societatii si viitorilor participanti si daca initial nu am inteles prea bine, de ce nu a trecut in semifinale, dupa ce am urmarit pe youtube reactia lui m-am luminat.
Profilul de lucky losers, este cel caruia natura ia dat un talent, dar nu a avut suficienta perseverenta si consecventa sa se impuna intr-un domeniu, in care oamenii muncesc din rasputeri sa fie unici, cei mai buni si cauta sa cultive un talent printr-o filozofie de viata proprie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...