30 mai, 2014

SENTIMENTE AMESTECATE

Motto propriu, insusit si asumat: intuitie si perceptie doua trasaturi complementare!

Toata viata am citit studii de specialitate.Desi par logice, timpul mi-a demonstrat ca la un moment dat, ele se dovedesc a fi gresite.Si atunci ne mai ramane sa ne bazam pe intuitie si perceptie si sa fim autodidacti si sa ne folosim propriile noastre studii, in incercarea de a cunoaste si a ne integra in mediul inconjurator.
Sentimente amestecate e un inceput de pacalire a unei constiinte cu prea multe informatii nefolositoare, care se transforma in ganduri si mai apoi in calitati negative.
Sentimente amestecate este un panaceu a mileniului trei, un tratament placebo pentru spirit, intr-un fel diferit de ce am observat pana acum.
Tehnica sentimentelor amestecate, insista in imprimarea unui dezacord intre starea de spirit si cum ne exprimam, imprimand actiuni, emotii si sentimente.
Luam un mic exemplu, suntem veseli pe interior si tristi pe exterior, un mod de distributivitate recursiv, care inlatura gandurile care ne framanta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...