14 mai, 2014

IDEATIC

Motto propriu, insusit si asumat: realitatea este cea mai buna sursa de inspiratie!

IDEÁTIC ~că (~ci, ~ce) Care ține de idei; care se referă la idei; ideativ.
Fiecare din noi avem alta idee si insumate dau o multime de idei, din care putem deduce multe lucruri interesante pentru noi si nu numai.
Revin din nou, cu o intrebare de 100 de puncte, care este cel mai important lucru din lume, din care putem alege si anume: bani, sanatate, familie, credinta, iubire, libertate, atitudine, fericire, echilibru, viata, informatie, prezent.
Nu exista un raspuns corect 100%, fiindca la un anumit moment din viata, avem nevoi diferite, ne exprimam diferit, iubim altfel si e logic, ca raspunsurile pot fi diferite, dar nu neaparat gresite, fiindca in definitiv pe acest pamant, nimeni nu cunoaste adevarul absolut.
Practic fiecare cuvant enumerat, atarna greu in luarea unei decizii, ca si cum ar fi dependente una de alta, fiecare putand fi o parte dintr-un puzzle, o parte dintr-un intreg, fara de care nu ar putea functiona in normalitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...