19 aprilie, 2014

PREVIZUALIZARE

Motto propriu, insusit si asumat: ca sa executi o sarcina mai complexa sau care o faci pentru prima data, nu e suficient doar sa vrei!

Intre a vrea si a putea, este o diferenta mare.Sunt lucruri in casa, incepand de la partea sanitara, electrica sau gaze, care am putea sa le facem singuri, fiindca nu necesita o calificare de un an de zile.
Dar e foarte important sa vezi de la cineva cum se face odata, sa ai cunostinta minime de specialitate, sa nu te expui la pericol.
Daca la partea cu instalatia de apa, atunci cand schimbi un robinet, faci proba si afli imediat, daca l-ai montat bine sau rau, la partea de gaze si electrice e putin mai diferit.
Daca la gaze montezi un robinet de gaze si nu dai cu apa cu spuma de la sapun, sa afli daca scapi gaze sau nu, ai o problema mare.
Daca la partea electrica nu scoti patroanele de la taboul electric, risti sa te electrocutezi.
Atunci cand executi o lucrare, e bine sa previzualizezi, sa iti imaginezi cum se face, astfel iti va fi foarte greu, daca nu imposibil sa realizezi ceva.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RUTINA FERICIRII

 Atitudinea si alegerea rutinei din prezent, construiesc omul de maine. Inflorirea tarzie va conduce spre longevitate. Acceptarea si inteleg...