23 aprilie, 2014

KAREZZA

Motto propriu, insusit si asumat: un cuvant nou, aproape in fiecare zi!

Karezza este cuvant nou chiar si pentru mine, nu exista in dex online si te poate duce cu gandul la o lupta armata, dar nu e asa.Karezza este un preludiu fara orgasm, e ca si cum ai tine-o intr-un preludiu neintrerupt.Este indicat cuplurilor peste 45 de ani si celor care au probleme in a ajunge la orgasm.
Stau si ma gandesc, cand scrii un articol poti sa-l scrii din propria experienta sau din teorie, oricum asta se deduce din ce voi scrie in continuare!
Bineinteles ca este un joc care se practica in tarile dezvoltate, cu un bun nivel de trai si de longevitate.
Este un fel de tai chi.Este un artificiu folosit de psihologi pentru a salva cupluri in care sexul este o parte dominanta in viata lor.
Fiecare poveste are samburele ei de adevar, asa cum fiecare cuvant are o poveste.
Fiecare lucru in viata are o actiune si o reactiune.Marea majoritate din noi, traim viata la maxim, uneori cu bautura, uneori cu tigari, traim in stres cu o alimentatie necorespunzatoare si dupa 40 de ani, dorim sa fim dpdv sexual ca la 20 de ani.
Pentru fiecare problema exista o solutie, mai fericita sau nu, depinde de context, de educatie de puterea noastra de a accepta micile derapaje din viata noastra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...