07 martie, 2014

MASINI CU CAI PUTERE

Motto propriu, insusit si asumat: de la caru cu boi, la caii putere de sub capotele masinilor, nu e nicio diferenta majora!

In trecut cei care aveau un car cu un bou erau avuti, pe masura ce la utilaj cresteau numarului boilor  se schimba si raportul de forte atat logistic cat si la nivel vizual.
Nu am sa inteleg niciodata de ce isi cumpara cei cu bani, masini cu sute de cai putere, care prind viteze de pana la 400km/h, dar o folosesc la jumatatea din capacitatea ei!
E ca si cum ai avea un IQ de 160, dar te cobori la IQ de 110 sa fii in randul lumii, sa te integrezi intr-un mecanism superficial, dar fata de care te raportezi in acel moment.
Minunile lumii, nu sunt cele contorizate de specialisti, sunt cele care le vedem in fiecare zi, variatii de ritm oferite de oameni care sfideaza logica si stiinta si ce putem repera noi in aceasta lume, uitata in timp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...