20 decembrie, 2013

CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI ROMANESC

Motto propriu, insusit si asumat: la vremuri noi, constructii noi!

Catedrala Mantuirii Neamului Romanesc costa in anul 2010 aproximativ 400 milioane de euro, iar in anul 2013 costurile au ajuns la 100.000 de euro, diferenta mi se pare cam mare.Daca Casa Poporului, a doua constructie ca marime din lume dupa Pentagon, evaluata la 3 miliarde de euro, pare in contrast cu cei 30% din populatia Romaniei care sunt la limita subzistentei, acelasi lucru mi se pare si cu noua Catedrala care se va construi in Bucuresti cu banii nostri.
Atunci cand insusi biserica se va lacomi sa intre in cutia Pandorei, nimic nu va mai putea ajuta pe viitor acest popor incercat.
Stau si ma gandesc putem construi cu 100 de milioane de euro:
  • cantine pentru oamenii fara venituri;
  • locuinte pentru oamenii strazii si cei cu probleme personale;
  • sponsorizarea fundatiilor care ajuta persoanele defavorizate;
Atunci cand a construit Casa Poporului, Ceausescu a gresit, datorita varstei, mandriei, senzatiei de om cu puteri nelimitate pe viata.Acum se incearca o noua greseala, din partea unui organism care ar trebui sa ajute omul sa vada ca viata exista si dincolo de bani, imagine si ambitie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RUTINA FERICIRII

 Atitudinea si alegerea rutinei din prezent, construiesc omul de maine. Inflorirea tarzie va conduce spre longevitate. Acceptarea si inteleg...