03 septembrie, 2013

CEL MAI INALT OM DIN LUME

Motto propriu, insusit si asumat: extremele ne influenteaza viata!

Priveam azi la televizor pe cel mai inalt om din lume, un turc de 2,51m, iar ieri vazusem pe cea mai mica femeie din lume 0,62m.Tin minte ca mult timp eram complexat de inaltimea mea, desi acum imi dau seama, ca inaltimea normala sa zicem este intre 1,70-1,90 la barbati, inaltimea optima de 1,80m.
Stau si ma intreb cum influenteaza inaltimea viata unui om.Simplu, prin prejudecatile si educatia primita vizualizam un posibil raspuns si nu unul incurajator.
Timpul a trecut si imi dau seama, ca noi oamenii suntem atat de superficiali si ne ocupam timpul cu lucruri aparent minore si nesemnificative, dar nu am accepta in ruptul capului acest lucru.
Putem sa ne imaginam viata ca un joc de puzzle, in care imaginea centrala este oficiata de educatie, exterioarele de caracter si imprejurimile de aura dobandita in timp, practic asta suntem noi, un aluat migalit dupa chipul si asemanarea noastra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RUTINA FERICIRII

 Atitudinea si alegerea rutinei din prezent, construiesc omul de maine. Inflorirea tarzie va conduce spre longevitate. Acceptarea si inteleg...