07 august, 2013

INSTALATIA SANITARA

Motto propriu, insusit si asumat: noi ne pricepem la orice, dar mereu facem doar lucruri de mantuiala!

Se spune ca cine e instalator sanitar, e si de gaze, ca si cum cele doua s-ar intrepatrunde intr-un mod pe care noi nu il putem percepe.
Azi am ajuns la concluzia ca e bine sa stii un domeniu foarte bine, decat sa te pricepi la toate, iar intr-un final sa iti dai seama, ca acest lucru, mai mult iti face rau.
Acum vreo trei ani, am reusit sa montam apometre, proprietarul suportand toate costurile, dar bineinteles ca a ales firma cu costurile cele mai mici.Cum se traduce acest lucru, costuri mici, materiale inglobate in lucrare de foarte proasta calitate.
Asa ca dupa trei ani m-am trezit, ca robinetii de trecere de apa sunt o bomba cu ceas, oricand putand sa cedeze, apometrele se mai blocheaza si trebuie sa le schimbam, sa le sigilam etc.
Mai mult de atat, la bucatarie am o scurgere de apa rapida, la care e atasata si masina de spalat.Daca credeti ca e simplu sa schimbati o scurgere rapida, va inselati, fiindca aveti nevoie de o lampa cu gaz si de o reductie de 50/40 pentru a nu suporta mirosurile care vin de la imbinarea intre scurgerea rapida si cea lenta, unde se aduna mizerie.
In final trag linia si spun, ca fiecare e specialist pe domeniul lui si de aia isi merita banii, sa faca treaba buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...