13 august, 2013

ATITUDINE EMOTIVA

Motto propriu, insusit si asumat: emotiile pot fi exploatate, intr-un mod pozitiv!


Sa ne imaginam ca ne plimbam mereu pe acelasi drum.Ne incearca sentimente de plictiseala, monotonie, de rutina expandata unui simt atrofiat.
Sa ne imaginam ca ne plimbam pe un drum nou, plin de istorie, de monumente istorice, care se impletesc cu energii pozitive resimtite din plin de-a lungul traseului, ne incearca un sentiment de curiozitate, seninatate, veselie, se deschide cutia cu emotii pe care le-am mai trait cu aceeasi intensitate cu care suntem acum surprinsi.
Aceeasi atitudine emotiva am trait azi, parca m-am afundat intr-o lume demult uitata, ma incercau pe rand sentimente de bucurie, cu o intensitate greu de descris in cuvinte.Am retrait istoria primelor clipe de bucurie, care sau intrepatruns cu cele de azi, un amalgam de stari contradictorii, dar cautate de atata timp.
Uneori avem nevoie atat de putin, sa fim treziti la realitate, intr-un mod aproape atat de greu de perceput in zeci de ani de monotonie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RUTINA FERICIRII

 Atitudinea si alegerea rutinei din prezent, construiesc omul de maine. Inflorirea tarzie va conduce spre longevitate. Acceptarea si inteleg...