26 iulie, 2013

ALL INCLUSIVE VERSUS NEXT LEVEL

Motto propriu, insusit si asumat: lucrurile in sine evolueaza, numai noi ne dam seama mai tarziu!

All inclusive - este un concept inventat de cei din turism, pentru a putea acapara toate resursele viitorilor turisti, prin niste bonusuri greu de trecut cu vederea.
Next level, este supertehnologia care avanseaza si incepe sa devina integrata, in sensul ca spre exemplu tv, telefonul, dvd, masina pot fi interconectata la un anumit nivel-smart.
All inclusive, este o extensie a marketingului vizionar, in sensul in care un hotel de 5 stele, asigura turistului intr-o suma de bani, cazare, mancare, piscina, spa, teren de tenis, de fotbal etc intr-un circuit inchis, adica intr-un supercomplex cu toate cele necesare distractiei, tentatia este foarte mare, iar oferta foarte bina gandita, astfel incat toti mai multi oameni aleg aceasta optiune atunci cand plec in concediu.
Next level, sistemul smart, ne da senzatia de integrare a tv-telefon-dvd-aparate electrice-masina a unei  firme de profil.Practic functiile acestora ramane doar la imaginatia utilizatorului, atat timp cat aplicatiile pentru telefon mobil, au ajuns la un asemenea nivel, incat exista aplicatie pentru masurarea nivelului de radiatii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...