08 iunie, 2013

PASI MICI VERSUS PASI MARI

Motto propriu, insusit si asumat: fiecare etapa din viata reprezinta pasii mici, fiecare etapa pe care o sari reprezinta pasii mari!

Fiecare etapa din viata, trebuie traita astfel incat sa simti ca doresti sa treci la etapa urmatoare.Daca in o etapa nu esti fericit, o sa iti doresti sa treci mai repede la etapa urmatoare.Fiecare etapa pe care o sari, lasa semne, in exprimarea emotionala in timp.
Ideal este sa ne exprimam natural si totul sa aiba o continuitate fericita, dar uneori viata este nedreapta si trebuie sa acceptam acest lucru si sa mergem mai departe cu fruntea sus.In definitiv, noi stim cel mai bine, daca in acel interval ne-am exprimat corect, corelat cu forma noastra din acel moment.Noi insasi stim toate dedesubturile problemeie fiindca traim in timp real pe pielea noastra acea etapa.
Dar timpul trece repede, regretele nu isi au rostul indiferent de situatie, trecutul e doar o mica parte din prezent, de care putem face abstractie, in definitiv doar prezentul e important si ce pasi mici facem acum!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RUTINA FERICIRII

 Atitudinea si alegerea rutinei din prezent, construiesc omul de maine. Inflorirea tarzie va conduce spre longevitate. Acceptarea si inteleg...