30 iunie, 2013

IDEI GENIALE

Motto propriu, insusit si asumat: fiecare domeniu de interes are o perioada de varf!

Tin minte ca prima oara, am luat la cunostinta de internet prin anul 1998, pe cand eram la facultate.Iar prin anul 2000 la munca, am fost fascinat de internet, de email, de chat ( actualul messenger de acum) de motorul de cautare google.
Internetul a fost o rampa de lansare pentru firmele de IT, care au stiut sa fructifice o idee in interesul propriu.Asa a fost google, cel mai bun motor de cautare, care a fost vandut pe o suma frumusica la vremea respectiva.
In acelasi sens, as mai putea aminti, Twitter, Facebook, Wikepedia, care datorita unor idei geniale au reusit sa se impuna pe piata.
Uneori ca sa reusesti ai nevoie de asa putin, de viziune, de o idee buna si putin noroc si poate un context fericit.Dar ca sa ajungi acolo, trebuie ca energia ta sa fie concentrata 100% doar in acea parte, cati dintre noi, pot sa faca abstractie de grijile din prezent si sa isi directioneze toata energie catre o idee, probabil doar 2% din noi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...