29 iunie, 2013

ACCIDENTUL DIN PODGORICA, MUNTENEGRU

Motto propriu, insusit si asumat:  ca sa poti emite teorii pertinente despre accident, neaparat trebuie sa fii sofer!

De 18 ani sunt sofer amator, nu profesionist.Conteaza si acest aspect minor, dar in dezavantajul meu.Ca sa poti sa dai cu presupusul despre accident, trebuie sa ai minime cunostinte despre soferie, mecanica, conditii de drum.Atunci cand mergi peste 100.000 km ai aproape toate datele sa iti imaginezi unele scenarii.
Acest mediatizat caz, m-a facut sa il dezbat putin, iata ce informatii avem despre accident:
  • se circula cu 80km/h;
  • soseaua era umeda;
  • posibil soare puternic din fata;
  • posibil copil pe drum;
  • masina in depasire;
  • frana puternica, masina in balans;
Intotdeauna cand se produce un accident, e un cumul de factori nefericiti ce se produc intr-un anumit context.Au fost suficienti cumuli sa se produca accidentul, in plus as anticipa, ca si cauciucurile mi s-au parut destul de necorespunzatoare si poate placute de frana neoriginale si masina incarcata inegal stanga-dreapta, iar daca ar fi adevarat, practic s-ar inchide cercul.
Viata m-a invatat un lucru, asa cum exista norocul, exista si ghinionul.In lumea aceasta exista mii de posibilitati sa supravetuiesti sau sa mori, depinzi de niste variabile aleatorii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...