06 mai, 2013

RISC CONTROLABIL

Motto propriu, insusit si asumat: cei care risca, castig in proportie de peste 51%!

Cand ma gandesc la risc, exclud jocurile de noroc, vorbesc strict despre viata profesionala si personala.Era o vorba din popor care spunea:'' da-i romanului mintea cea de pe urma''.Este evident ca pe masura ce inaintam in varsta, gandim diferit fata de tinerete si mult mai bine.
Cine risca, de obicei castiga.Chiar daca pierde o lupta, batalia finala o castiga sigur.Mai sunt si exceptii, dar nefiind o regula, nu luam acest caz particular in calcul.
Viata mi-a demonstrat, ca putem incerca chiar si in conditii de probabilitate de 30%.Atunci cand iti pui ceva in gand, se formeaza o energie care te urmeaza tot restul vietii.Ramane intiparita in subconstient si iese la iveala la diferite intervale de timp, sa-ti readuca aminte, ca ai ceva pe lista ce trebuie marcat.
Ce trebuie subliniat, este ca riscul trebuie sa fie oarecum controlabil si exprimarea noastra a fie una pe masura fortelor noastre, in definitiv viata este o cursa lunga, in care sanatatea are un rol important!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...