19 mai, 2013

MESERIA BRATARA DE AUR

Motto propriu, insusit si asumat: cea mai buna investitie pentru viitor sunt cursurile profesionale si extraprofesionale!

Sa luam urmatorul scenariu ipotetic.O persoana strange niste bani si ii pune la banca, dar dupa putin timp ramane fara servici.In continuare, are de ales intre doua posibilitati, sa de-a toti banii stransi ca sa isi mentina masina functionala sau sa investeasca in cursuri profesionale, ca sa aiba o sansa in plus pe viitor fata de altii sa gaseasca un serviciu mai bun.
Unii isi permit sa traiasca o viata decenta in marea majoritate a timpului in care traiesc, daca la un moment dat, dau de greu, sunt in stare sa isi cheltuie ultimele resurse, doar sa iti pastreze acelasi trai decent, dar mie mi se pare o prostie acest lucru.
Toata viata trebuie sa cautam sa alegem solutiile cele mai bune pentru noi, iar acest lucru presupune sa ne pastram un echilibru emotional perfect, sa nu avem probleme mai tarziu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...