11 mai, 2013

ARTICOLUL 600

Motto propriu, insusit si asumat: la fiecare 100 de articole in plus, mai invat ceva folositor pe viitor!

De la articolul 500 tot astept sa trec la nivelul urmator, creativitatea emergenta, dar e mai greu decat am crezut initial.Azi o sa incerc sa simplific totul la infinit si sa prezint niste idei generale prezentate de intelepti ai lumii si sa le comentez in stilul meu functional romanesc atipic:
1) Viata e scurta - e adevarat, timpul uneori se scurge repede si avem mici regrete, uneori viata e si nedreapta, asa ca trebuie sa traim clipa, sa nu ne atasam prea mult de lucrurile fara insemnatate si sa mergem inainte cu stilul nostru propriu, pe care il insusim si asumam.
2) Fa ceea ce iti place - niciodata nu ar trebui sa punem mai presus banii, fata de fericirea noastra.Ideal e sa avem o pasiune si sa traim din ea.
3) Trateaza-ti corpul ca si cand ai avea nevoie de el 100 de ani - e bine sa ai grija de tine, dar trebuie sa fii foarte atent la cat de grijuliu esti, sa nu cazi in extrema cealalta, cand devii inerent egoist, fara sentimente, un om de gheata.
4) Cel mai mare regret al vietii, este acela ca ti-ai facut griji degeaba - pentru acest lucru ai nevoie de yoga, tai chi, un sport care sa iti ordoneze psihicul si fizicul, intr-un mod echilibrat.
5) Ramai fericit chiar si in timpuri grele - e important sa ai mereu o stare pozitiva si optimista, e mult mai bine decat sa fii pesimist si sa intri apoi intr-un cerc vicios.
Cele de mai sus sunt principii de viata, perfect adevarate, care pot face diferenta intre un om de succes si un om care cauta toata viata ceva.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...