15 aprilie, 2013

The Aryayek Time Traveling Machine

Motto propriu, insusit si asumat: masina timpului poate avea intrebuintari diferite, in functie de nevoile noastre!

Un om de stiinta iranian sustine ca a descoperit masina timpului. Ali Razeghi susține că dacă o persoană atinge un anumit senzor, dispozitivul îi va prezice viitorul pentru următorii 5-8 ani, cu o acuratețe de 98%.
Pentru acest proiect am muncit timp de zece ani. Invenția mea poate prezice detalii ale următorilor 5-8 ani. Nu te duce în viitor, ci aduce viitorul la tine”, a declarat Ali.
Pe baza unor algoritmi complecsi, se realizeaza un soft, care la randul lui stabileste cu precizie, viitorul unei persoane, fluctuatia unei valute, posibilitatea unui conflict armat.
Consider ca nimic e imposibil, e nevoie doar sa stii programare, sa stii sa folosesti resursele internetului, sa ai sclipirea sa gasesti solutia cea mai simpla cu rezultate maxime in atingerea scopului.Problema este ca ai nevoie de timp indelungat, de logistica, mai trebuie sa te si bucuri de viata, fiindca nu stii ce iti aduce viitorul, decat in procentaj de 98%!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RUTINA FERICIRII

 Atitudinea si alegerea rutinei din prezent, construiesc omul de maine. Inflorirea tarzie va conduce spre longevitate. Acceptarea si inteleg...