14 aprilie, 2013

NIVEL DE ADEVAR

Motto propriu, insusit si asumat: orice intrebare fara raspuns probabil, are un nivel de adevar la orice incercare de solutionare a problemei.

Sa luam cel mai simplu exemplu.Internetul este cea mai mare biblioteca virtuala online, ai acces la orice informatie instant, in retelele ei informatia se distribuie cu ajutorul curentului electric, care la randul lui este format din electroni, astfel incat se deduce ca intreaga retea de internet are o greutate de 50 de grame.Nivelul de adevar al acestei supozitii este in procentaj de 90%.Este putin probabil sa calculezi asa ceva fara o eroare, dar toti specialistii aproba acel procentaj.
In acest sens, putem concluziona ca putem raspunde la orice intrebare, care nu are raspuns oriunde am cauta, dar trebuie sa fim realisti sa deducem si nivelul de adevar din raspuns.
Aceasta metoda este simplificarea unei probleme complicate, pana la cel mai usor mod de previzionare a raspunsului, astfel incat sa il avantajeze pe cel care incearca un posibil raspuns.
Orice intrebare are un raspuns, orice raspuns are un nivel de adevar, orice nivel de adevar deriva din cultura generala a celui care raspunde, cel care raspunde s-a educat sa evolueze pana la acel nivel de adevar.Desi e un joc de cuvinte, are un sambure de adevar!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...