08 aprilie, 2013

MULTIVERS

Motto propriu, insusit si asumat: un cuvant aparent normal, cu origini ascunse!

Multiversul este o multime de universuri, care il cuprinde si pe cel in care existam si este un cumul de spatiu, timp, materie si energie.Se spune ca orice persoana isi traieste vieti diferite in universuri diferite, dar care nu se suprapun.Orice incetare a unei existente intr-un univers, se continua in restul.
La prima vedere, nu intelegem nimic si continuam sa mai cautam raspunsuri.Mai citim si constientizam ca trecutul, prezentul si viitorul sunt simple iluzii ale oamenilor, fiindca depind de timp, care depind de spatiul fata de care ne raportam la un moment dat.
Imi este foarte usor sa trag concluzia, ca atunci cand beau 4 pahare de alcool, timpul trece mai repede decat atunci cand nu beau.Aici nu ne raportam la spatiu, ne raportam la constiinta.
Atunci cand cauti raspunsuri, uneori si din greseala dai de raspusul corect si la un moment dat ii lasi pe altii sa bantuie in intuneric si ceata, ca si cand timpul ar sta pe loc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...