01 aprilie, 2013

JORGE AND ALEXA

Motto propriu, insusit si asumat: dovada ca talentul se mosteneste si uneori chiar inzecit!

Jorge si Alexa, doua persoane care demonstreaza ca talentul nu are varsta, indiferent de logistica avuta la un moment dat.Jorge 25 de ani si Alexa 7 ani, cu ajutorul youtube si al unui canal special pentru cei ce vor sa se afirme, in care singurul lucru care conteaza este numarul de vizitatori, nici nu ma mira ca unele dintre videoclipuri au ajuns la 30 de milioane de vizitatori, mi se pare impresionant.Urmare a acestui lucru, au fost invitati de youtube, unde s-au lansat oarecum, au participat la American is got talent 2012, unde au ajuns in faza finala, au fost invitati in China si la diverse evenimente mondene.
Tin minte, ca am mai vazut filmul acesta odata, cu Cleopatra Stratan fiica lui Pavel Stratan, o cantareata din Republica Moldova, care la varsta de 3 ani a spart topurile cu melodia Ghita, pentru ca apoi sa lanseze un album care s-a lansat oficial in 5 tari si ea a fost in Cartea Recordurilor drept cel mai tanar artist de succes.Ce s-a intimplat cu ea?Exact ce se va intimpla, in timp si cu Alexa, adica nimic.Unii copii au un varf de forma, pe care nu il mai regasesc mai tarziu, valoare exista, dar emotia transmisa numai va mai fi aceeasi, iar din urma vin tare din urma si alti intepreti tineri de succes.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RUTINA FERICIRII

 Atitudinea si alegerea rutinei din prezent, construiesc omul de maine. Inflorirea tarzie va conduce spre longevitate. Acceptarea si inteleg...