18 aprilie, 2013

JOCUL

Motto propriu, insusit si asumat: toata viata cautam raspunsuri, uneori le descoperim din joaca!

Viata este un labirint complex cu mai multe iesiri, din care incercam sa iesim teferi la liman in timp util.Unii reusesc, altii continua sa se joace in labirint, cu fiecare existenta acumuland experienta si trecand la nivelul urmator.Dar orice joc, are un ultim nivel, ce urmeaza dupa, este alt raspuns pe care trebuie sa-l cautam o eternitate.
Sa ne imaginam un scenariu de film: extrapolam o realitate in care timpul este o iluzie si spatiul definit ca constant in timp, in acest caz trecutul si viitorul se transpun in prezent si astfel ne dam seama ca viata este o joaca de copii intr-un puzzle de piese.
Esena vietii pentru fiecare om e diferita, ea deriva din educatia, cultura generala si visele avute in perioada de formare ca persoana.Intr-un final, toti avem dreptate pe particica noastra, fiindca noi traim fiecare din noi intr-un univers propriu individualizat cu caracteristici diferite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...