28 aprilie, 2013

DANSURI SPORTIVE

Motto propriu, insusit si asumat: fiecare disciplina sportiva cu secretele ei!

Azi la Galati s-a disput, o editie a dansurilor sportive pentru amatori sa zicem, fiindca din cate am inteles sunt pe nivele, pentru varste cuprinse intre 4 si 15 ani.Cand aduni un anumit punctaj, din concursurile care se tin saptamanal  in cate un oras din toata tara, treci la alt nivel.
Desi este o disciplina care presupune bani investiti, se pare ca pentru un parinte niciun sacrificiu, nu este prea mare pentru odorul lui.Ca se pricepe mai mult sau mai putin, ca are alura de dansator sau ca are potential pentru a face performanta, copilul trebuie sa faca dans si parintele sa se bucure de  o experienta de neuitat, in cadrul acestor concursuri.
Cand eram mai mic, nu intelegeam de ce in occident se pune asa mare accent pe activitatile extrascolare ale adolescentului, acum inteleg mai mult decat mi-as dori.O activitate extrascolara, presupune parinti care sunt atenti cu educatia si formarea fizica, psihica si emotionala a copilului, ceea ce este de ajuns in stabilirea unui profil pozitiv al candidatului.
Fiecare efort facut atunci cand trebuie pentru un copil conteaza foarte mult, atunci cand gena nu il ajuta foarte mult!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RUTINA FERICIRII

 Atitudinea si alegerea rutinei din prezent, construiesc omul de maine. Inflorirea tarzie va conduce spre longevitate. Acceptarea si inteleg...