31 martie, 2013

REGINA PERSANA SEHEREZADA

Motto propriu, insusit si asumat: cea mai grea lupta, este cea cu tine insuti!

Serehezada este o povestioara din "O mie si una de nopti" despre o regina persana, care in fiecare zi ii povesteste sotului, regele persan Shahryar, cate o poveste timp de 1001 nopti, incepe o poveste si o lasa neterminata la punctul culminant, pentru a putea prinde si a doua zi in viata, fiindca regele fusese inselat,  convins că toate femeile sfârșesc prin a deveni infidele, ordonă apoi marelui său vizir să-i aducă în fiecare zi câte o fecioară, cu care se căsătorește și petrece câte o noapte, decapitând-o a doua zi.
Ipotetic vorbind si povestea mea, la alt nivel perceptiv, se situeaza tot pe acolo, deja am peste 500 de articole scrise si doresc sa trec peste 1000, cu conditia sa nu repet articolul.Sincer, este foarte greu, sa gasesti in fiecare zi alt subiect si sa il dezvolti, atat timp cat viata mea nu depinde de asta!
Dar fiecare zi e o noua provocare, incercam sa ne depasim limitele realizand imposibilul, intr-un univers propriu relaxant, stimulativ, departe de privirele indiscrete ale criticilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RUTINA FERICIRII

 Atitudinea si alegerea rutinei din prezent, construiesc omul de maine. Inflorirea tarzie va conduce spre longevitate. Acceptarea si inteleg...