09 martie, 2013

PANOPLIE

Motto propriu, insusit si asumat: in fiecare zi invatam ceva, dar mereu sper ca ceva nou!

Panoplia este un panou, care serveste pentru diferite activitati.Toti am facut cumparaturi in mall-uri, supermarket-uri.Probabil va intrebati de unde stiu lucratorii comerciali sa puna fiecare produs pe un raft anume, astfel incat sa fie usor de gasit.Toate magazinele mari ale unei firme, sunt identice ca si asezare a produselor.Pur si simplu se face o fotografie la magazinul etalon si se mareste pe un format de foaie alba, care se lipeste pe un panou, pe o panoplie.
Stiam eu o vorba din popor.Pestii mari inghit pestii mici.Magazinele mari, practic falimenteaza dughenele de cartier, prin promotii, prin diversitatea produselor, daca in timp nu esti flexibil si nu esti atent la nevoia cumparatorilor, nu ai nicio sansa sa rivalizezi cu societati care au mii de angajati, inclusiv personal calificativ pe management, marketing, unde se face practic diferenta de valoare.
Atunci cand e rulaj mare de bani si profit mare, e practic imposibil sa faci fata concurentei, indiferent cat de genial esti, asa ca ori te concentrezi pe oferta unui produs nou aparut pe piata, performant, ori serviciu cu manopera mica, nu poti pe termen lung sa existi ca si societate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RUTINA FERICIRII

 Atitudinea si alegerea rutinei din prezent, construiesc omul de maine. Inflorirea tarzie va conduce spre longevitate. Acceptarea si inteleg...