03 martie, 2013

NEUTRU

Motto propriu, insusit si asumat: multe persoane adopta o stare de indiferenta, doar pentru a fi intr-o lumina pozitiva!

Neutru conform dex inseamna ceva care nu poate fi calificat nici în sens pozitiv și nici în sens negativ, care nu trezește nici un interes deosebit, care este nesemnificativ, indiferent; care manifestă indiferență, lipsă de participare, lipsit de valoare afectivă sau stilistică;
Atunci cand mancam putem gusta o mancare calda, rece sau neutra, multi prefera nici cald, nici rece.
Atunci cand ne imbracam adoptam un stil vestimentar cu culori inchise sau deschise, cei mai multi prefera un ton neutru.
Atunci cand suntem im mijlocul unui conflict, din politete ne declaram neutri, nu de alta, dar nu dorim sa cadem la mijloc.Sa fii neutru, e un act de inteligenta sau poti fi catalogat drept lipsit de personalitate, aceasta e marea intrebare.
Viata mi-a demonstrat ca a fi neutru e un act de intelepciune, pe termen lung, fiindca ai numai de castigat, in final daca tii partea cuiva, nu iti ajuta la nimic, fiindca in definitiv adevarul e intotdeauna la mijloc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...