18 martie, 2013

IMPOSIBIL VERSUS POSIBIL

Motto propriu, insusit si asumat: imposibilul este intotdeauna putin posibil!

Chiar si intr-un procent foarte mic de 0,01% imposibilul poate fi posibil.Mereu stau si ma gandesc cine sta in calea dorintelor noastre.Daca orice lucru, poate fi posibil, chiar si intr-un procent foarte mic, inseamna ca noi singuri ne limitam actiunile atunci cand ne dorim mai mult.
La fiecare schimbare de prefix, ne dorim mai mult si uneori reusim, alteori reusesc altii.Motivatia este mai adanc existenta in constiinta noastra, energia consumata este mai mare, dar si potentialul nostru de exprimare este unul la cote inalte.
Incerc mereu sa gandesc in termeni simpli, dar edificatori, atunci cand rezultatul muncii mele este pe masura viziunii mele, despre viata in general.Sunt optimist, imi optimizez gandurile astfel incat, sa pot sa-mi asigur un ritm propriu, ideal, viata este o cursa lunga, in care ai nevoie sa iti gestionezi foarte bine energia, care este indreptata spre un ideal, in care imposibilul devine posibil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RUTINA FERICIRII

 Atitudinea si alegerea rutinei din prezent, construiesc omul de maine. Inflorirea tarzie va conduce spre longevitate. Acceptarea si inteleg...