14 februarie, 2013

ZIUA INDRAGOSTITILOR

Motto propriu, insusit si asumat: 14 februarie e o zi speciala, la fiecare ii vine randul si in aceeasi ordine ii si trece!

Ziua indragostitilor prilej de sarbatoare si de ce nu, de reconfirmare a unui sentiment pur, venit din inima, din suflet, pentru partenera din acel an, fiindca in anul urmator, cine stie cui ii mai vine randul!
Fiecare din noi ne bucuram de aceasta zi, asa cum vine o vreme cand facem abstractie de ea, fiindca alte lucruri vin pe primul plan.
In decursul vietii distingem, intr-o ordine aproximativa urmatoarele lucruri:
  • perioada 7-14 ani, in care apare iubirea platonica, o dragoste ideala dar nefructificata!
  • perioada 15-25 de ani, iubirea adolescentina, o dragoste lipsita de experienta, dar cu sentimente care fac cute adanci;
  • perioada 26-36 de ani, iubirea matura, sentimentele sunt perfect exprimate psihic, fizic si emotional;
Dupa o anumita varsta, experienta isi spune cuvantul si face diferenta printr-o reflectie interiorizata a unui suflet tabacit de vant si soare, la stimuli exteriori care par fara numar.
Unele lucruri se fac fiecare la vremea lor si fiecare noua perioada de ani care ne defineste, ne ofera alte zile care pot fi speciale si de ce nu subliniate intr-un calendar care sa ne aduca bucuria atunci cand ne apropriem de data bifata!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...