12 februarie, 2013

VIATA DE DUPA MOARTE

Motto propriu, insusit si asumat: teoria abstracta care aspira la adevarul absolut e un non-sens!
Inainte sa scriu acest articol, m-am documentat si reiau cateva ipoteze interesante pentru meditat, dupa parerea unora, dupa moarte se intimpla urmatoarele posibile scenarii:
·         Nu se intimpla nimic si infinitul ne acapareaza intr-un mod formal, dar realist;
·         Ajungem in rai sau iad, depinde de  evolutia noastra in timp pe acest pamant;
·         Ne continuam existenta intr-un univers paralel, sub forma de energie, cuantificata prin suflet;
Cele de mai sus sunt niste scenarii copilaresti, exact ca si al meu, care il voi supune atentiei in continuare.Incerc sa gandesc optimist si cred, ca fiecare nivel de existenta presupune, o alta forma de exprimare, dupa urmatoarele precizari de mai sus, am putea constata urmatoarele etape de parcurs:
·         Prima etapa, e cea trupeasca si se consuma aici pe Pamant!
·         A doua etapa, este a sufletului si se consuma in univers printr-o amprenta energetica;
·         Ultima etapa, este cea a visului, fiecare ducand dupa noi, bagajul de cunostinte care transforma universul existent in cel propriu, construit dupa chipul si asemanarea noastra.
Imaginatia fara limite, e un concept demodat, pentru a putea realiza ceva, in primul rand trebuie sa iti doresti, in al doilea rand sa fii super motivat si in al treilea rand sa percepi lucrurile si evenimentele intr-un mod diferit de cunostintele acumulate pana in prezent.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...