01 februarie, 2013

PICTURA LA SUPERLATIV

Motto propriu, insusit si asumat: fericirea e compusa din micile bucurii care ne surprind in fiecare zi, alaturi de cei dragi noua!

Imi place pictura, e o forma de a ma exprima atunci cand doresc sa transced timpul si spatiul.Pictura pentru mine reprezinta mai mult decat o emotie, reprezinta o incursiune in cultura popoarelor, un mesaj bine delimitat fata de realitatea ce ne inconjoara.Atunci cand privesc o pictura, sufletul imi tresare, ca si cand mii de ani in urma, timpul statuse in loc, doar sa ma ajunga pe mine, un suflet hoinar, departe de abis.
De la contrast la luminozitate, alegerea culorilor astfel incat sincronizarea sa fie perpetua cu emotia vizitatorului, ne face sa ne ancoram intr-un univers paralel, construit si educat de noi in timp, ca si cand toata viata am fi cautat acelasi lucru.
Nimic nu poate intrece fundalul de culori bine delimitat care aduce intr-o prima faza noutatea in stare abstracta, practic imaginea jongleaza cu sentimentele noastre pana suntem pe aceeasi lungime de unda, iar daca nu o gasim, o cautam neincetat pana apare de undeva!
 
 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...