15 februarie, 2013

CAPACITATE PERCEPTIVA

Motto propriu, insusit si asumat: diferentele de perceptie sunt diferite, in acelasi mod in care inteleg mai multe persoane ce inseamna un fractal!

A alege sa fii original, inseamna sa gandesti diferit, sa uiti tot ce ai invatat si citit pana la acea ora si sa pornesti o calatorie fara inceput, unde fiecare pas aduce o noutate in spectru vizual atins.
Capacitate perceptiva pentru mine, inseamna orice text ce poate fi creat fara stimuli exteriori si care aduce o nota de noutate in mediul in care iti desfasori existenta.
Azi o sa incerc sa fac un prim pas, pentru ca in viitor sa urmeze alt nivel, alta provocare, alta noutate, departe de orice viziune posibil absorbita de initiator.
"Atunci cand sunt trist, gandurile mi se indreapta spre copilarie, o perioada demult uitata, dar care ne-a adus atatea satisfactii, dar azi spre suprinderea mea, un vis uitat imi aparu din subconstient, intr-o forma atat de cunoscuta, familiara, dar care nu e reala, care sa ma faca sa ma simt legat sufleteste, de un gest, de un sunet, de o culoare, care m-a urmarit in acest rastimp".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...