25 ianuarie, 2013

TOP 3 ACTORI ROMANI

Motto propriu, insusit si asumat: topurile sunt facute doar ca cineva sa iasa in evidenta!

Din punctul meu de vedere, cei mai buni actori romani, sunt urmatorii:
  1. Florin Piersic
  2. Sergiu Nicolaiescu
  3. Adrian Pintea
Unde se face diferenta, cred ca la naturalete.Florin Piersic a iubit oamenii, si-a iubit profesia, a lucrat intr-un mod altruist, dar constructiv.Toti trei au fost carismatici, joviali, cu personalitate puternica, dar Florin Piersic a avut ceva in plus fata de ei si inca are!
Actorii in general sunt o speta aparte, atipica, doar foarte patrunzatoare fata de restul lumii, diferenta vazandu-se inclusiv in spatiul public, intr-un mod suprinzator de evident.
Ele sunt persoane complexe, care pot patrunde in intimitatea publicului si au puterea de a crea sentimente, amintiri, care raman in subconstient pentru totdeauna.
Viata merge inainte si asteptam si tot asteptam si nimic nu vine din urma, doar regizorii par sa iasa la lumina, dintre tinerii actori promitatori as putea sa-l amintesc doar pe actorul Dragos Bucur, care e speranta, dar sa vedem cum se termina!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...