10 decembrie, 2012

INALIENABIL

Motto propriu, insusit si asumat: poporul roman nu poate fi vandut!

Iata ca s-a mai scurs o etapa din viata poporului roman, care isi merita soarta din punctul meu de vedere, romanul in general este foarte doritor de schimbare in general.Poate ca nu inteleg eu politica, acest fenomen unic, in care trebuie sa fii actor si bufon in acelasi timp sa poti face cerintelor postului.
Indiferent de cine este la putere, indiferent de cat de mult se fura, poporul roman va fi mereu prezent in acest colt al europei si nu este al nostru si nici al urmasilor nostri, este al celor care cred cu tarie in el, cei care sunt patrioti si nationalisti si care isi imprima prin genialitatea lor, amprenta pe istoria acestui popor.
Viata in consecinta isi urmeaza cursul indiferent ce se va intimpla in anul 2012, unde viitorul presedinte al romanilor, ca va fi Oprescu, ca va fi Antonescu, este bine pentru toata lumea, fiindca in definitiv doar ei pot fi alesii, fiindca ca si in poezia romaneasca rimeaza ca sufix cu Ceausescu, Iliescu, Constantinescu si Basescu, deoarece ''ESCU'' sa traiasca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...