21 decembrie, 2012

ARTA DE A TRAI

Motto propriu, insusit si asumat: ca sa existi mult timp pe acest pamant, trebuie sa inveti arta de a trai!

Multe lucruri le facem din automatism, din instinct, din experienta anilor anteriori, din pofta de viata la un moment dat.
Arta de a trai pentru mine, nu e un cliseu, ci o dovada a coexistentei mele si a celor din jurul meu, pe acest pamant, care pe zi ce trece devine mai neincapator.
Pe zi ce trece sunt tot mai sigur, ca pentru a ajunge la luminita din capatul tunelului, trebuie sa invat zilnic ceva nou, sa trec peste prejudecati, peste informatiile cu amprenta negativa si sa evadez dintr-un spatiu monoton cotidian, in speranta gasirii solutiei optime de habitat, intr-un context dat.
Nimic nu este intimplator in aceasta viata, tot ce visam devine posibil, datorita informatiei programate anterior, sub auspiciul diversilor stimuli recurenti proveniti din exterior.
Cel mai simplu mod, de a testa daca arta mea de a trai este de bun augur, este cand trag linia la sfarsit, intr-un deceniu de incercari.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...