07 decembrie, 2012

AGENDA TELEFONICA

Motto propriu, insusit si asumat: ar fi nedrept din partea mea sa nu fiu deschis catre nou, doar pentru ca trebuie sa fac un efort sa folosesc noua tehnologie!

Cu 20 de ani in urma, oamenii cu functie in general, foloseau agenda ca sa iti programeze intilnirile, zilele importante din familie etc.In ziua de azi, folosim cu mult succes agenda telefonica , care ne este mai la indemana si nu da gres niciodata.
Realitatea mi-a demonstrat ca avem acces la tehnologie de ultima ora si nu folosim decat 20% din ceea ce ne este la indemna.Care este cauza?In primul rand ar fi comoditatea si al doilea pas, nimeni nu vrea sa piarda timpul cu functii care ne pot folosi doar o singura data la un moment dat.
Calculatorul are foarte multe functii, programe, dar nu le folosim aproape deloc.In aceeasi categorie, intra calculatorul de buzunar,telefonul, televizorul, dvd, etc.
Poate ca ar trebuie sa ne reorganizam si sa ne restabilim prioritatile, fiindca fiecare lucru care il stim in plus, ne ajuta pe noi si pe cei de langa noi, niciodata nu este prea tarziu sa invatam lucruri care de altfel sunt uzuale si care ne fac sa tinem pasul cu timpul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...