25 decembrie, 2012

ABSTRACT SPRE ABSOLUT

Motto propriu, insusit si asumat: teoria abstracta ideala este cea cu rezultate absolute in practica!

Daca ar fi sa facem un joc de cuvinte, sa dam un alt sens abstractului spre absolut, am putea enumera cantitate/calitate sau incepator/experimentat sau drumul spre autodidact.
Perceptia abstractului spre absolut, pare la prima vedere ceva ce nu poate definit, dar e doar o aparenta, noi nu suntem superficiali si despicam firul in patru, pana cand nimicul devine majoritar din minoritar.
Eu incerc in publicistica mea, sa depasesc un anumit nivel, sa fac deductii logice, teoretice, fara legatura cu datele sau faptele concrete si sa incerc sa ajung la un adevar care nu poate fi dezmintit prin probe practice.
Sa luam cel mai simplu exemplu, ca sa poti face un experiment psihologic care sa conduca la date exacte, poti sa pierzi 20 de ani, dar daca ai intuitie, perceptie despre factorii imanenti, atunci ai o sansa foarte mare sa faci totul perfect inca de la prima teorie.
Sa luam cel mai complex exemplu, consider ca futurologia este cel mai abstract spre absolut domeniu, care exista in acest moment.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RUTINA FERICIRII

 Atitudinea si alegerea rutinei din prezent, construiesc omul de maine. Inflorirea tarzie va conduce spre longevitate. Acceptarea si inteleg...