05 noiembrie, 2012

SHOWMAN

Motto propriu, insusit si asumat: un showman intotdeauna capteaza atentia, aidoma unui bufon.

Showmanul este un artist care reuseste sa realizeze un spectacol de unul singur.Valoarea lui este una care nu poate fi pusa la indoiala, dar intrebarea este daca el poate fi asemanat cu mascaricii care intretineau atmosfera la curtile regale.In definitiv si unul si altul, au drept scop in realizarea spectacolului, bunastarea fizica, psihica si materiala.
Cand eram mic eram un showman, aveam foarte multa energie si multe de aratat.Credeam ca pot munta muntii si ca toata lumea incape intr-un pumn mic de-al meu.Timpul mi-a aratat, ca viata iti poate rezerva surprize si destinul isi urmeaza calea, indiferent de context.
Poate ca acum sunt mai ponderat si mai realist, dar imi dau totusi seama, ca orice lucru la care aspiri, se face cu entuziasm, cu optimism si cu multa joaca de copii, in definitiv, ca sa atingi o treapta superioara inseamna sa echilibrezi munca cu distractia si intr-un sfarsit totul vine de la sine!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...